Холод, Артем МихайловичПасічний, Василь МиколайовичМаринін, Андрій Іванович2024-08-212024-08-212021Холод, А. М. Рецептури м’ясних хлібів з олеорезинами спецій / А. М. Холод, В. М. Пасічний, А. І. Маринін // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09–10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 225-226https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44394Описані результаті дослідження свідчать, що внесення олеорезинів дозаоляє отримати більш стабільні показники продукту.The described research results show that the introduction of oleoresins helps to obtain more stable product indicators.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіволеорезиним’ясні хлібиoleoresinsmeat loavesРецептури м’ясних хлібів з олеорезинами спеційRecipes of meat loaves with oleoresins of spicesOtherhttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/0000-0001-6692-7472