Кривчун, Олександр МиколайовичШеремет, Олег Олексійович2013-03-042013-03-042010Кривчун, О. М. Екологічно-економічна ефективність переробки вторинної сировини харчової промисловості / О. М. Кривчун, О. О. Шеремет // Наукові праці НУХТ. – 2010. – № 33. – С. 121–122.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6699Стаття розглядає економічний механізм комплексної переробки вторинної сировини з урахуванням екологічних факторів. Необхідність поєднання екологічних, економічних та правових аспектів у вирішенні проблеми ресурсозбереження, що дасть можливість переходу підприємствам харчової промисловості на безвідходну технологію виробництва.otherекономічна ефективністьвторинна сировинакомплексна переробка вторинної сировинипобічна продукціяекологізаціяресурсозбереженняэкономическая эффективностькомплексная переработка вторичного сырьяэкологизацияeconomic efficiencysecond raw materialcomplex recyclingside productsekologizatsiyaresursozberezhennyaЕкологічно-економічна ефективність переробки вторинної сировини харчової промисловостіArticle