Дорохович, Вікторія Віталіївна2020-04-272020-04-272017Дорохович, В. В. Розроблення кондитерських виробів зниженої калорійності – актуальне завдання кондитерської галузі / В. В. Дорохович // Хлебный и кондитерський бизнес. – 2017. – №4. – С.28-29https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31010В статті наведено результати досліджень щодо розроблення борошняних кондитерських виробів зниженої калорійності. The article describes the results of research on the development pastry with reduced calorie content.otherнадлишкова маса тілакалорійністькексибісквітибілково-збивне печивоцукрозамінникиoverweightcaloriescakesbiscuitswhipped-protein cookiessweetenersкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення кондитерських виробів зниженої калорійності – актуальне завдання кондитерської галузіArticle