Страшинський, Ігор МирославовичГончаров, Георгій ІвановичКазько, І. С.Фурсік, Оксана ПетрівнаКоломієць, Роман Анатолійович2014-06-102014-06-102014Використання амарантового борошна в технології м’ясних січених напівфабрикатів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, І. С. Казько та ін. // Вісник Сумського національного аграрного університету. – 2014. - Вип. 2/2 (25). – С. 227-229.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14919Розроблено рецептури купати з амарантового борошном, установлено оптимальний відсоток заміни м'яса птиці механічної обвалки гідратацією амарантового борошна (15%). Проведено органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні дослідження розроблених січених напівфабрикатів в оболонці. Recipe developed bathe with amaranth flour, meat substitutes ustanovlenoptimalny percentage of mechanically deboned poultry hydrating amaranth flour (15%). Conducted organoleptic, physico-chemical, functional and technological research developed chopped semi-finished shell.otherм'ясо птиці механічної обвалкисічені напівфабрикатиамарантове борошноpoultry meat mechanically separatedjanuary semisamaranth flourкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання амарантового борошна в технології м’ясних січених напівфабрикатівArticle