Павлюченко, Олена СтаніславівнаФурманова, Юлія ПетрівнаКравчук, Аліна Володимирівна2023-03-142023-03-142021Павлюченко, О. С. Нетрадиційні види борошна як основа борошняних сумішей для кондитерської продукції / О. С. Павлюченко, Ю. П. Фурманова, А. В. Кравчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 3. – С. 373.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39154Досліджено доцільність використання лляного, амарантового, гречаного борошна у складі борошняних сумішей для кондитерської промисловості. The expediency of using flax, amaranth, and buckwheat flour as part of flour mixtures for the confectionery industry has been studied.otherборошняні сумішігречане борошнолляне борошноамарантове борошноflour mixturesbuckwheat flourflax flouramaranth flourкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїНетрадиційні види борошна як основа борошняних сумішей для кондитерської продукціїThesis