Очистка молочної сироватки від білкової дисперсної фази - Кравець, Олег Ігорович (My University, 2015)
В дисертаційній роботі представлені результати теоретичних і експериментальних досліджень очистки молочної сироватки від білкової дисперсної фази. The results of theoretical and experimental investigation of whey treatment from protein disperse phase are presented in the dissertation.
Keywords: білкова дисперсна фаза; фільтрування; молочна сироватка; cheese dust; filtration; whey