Обгрунтування методів створення мінерально-органічних речовин на базі соняшникового попелу - Борисенко, Євгенія; Степанюк, Алла Василівна; Копиленко, Анатолій Васильович (My University, 2014)
Отримавши оптимальний вміст гуміномісних компонентів та сульфату амонію у вихідному розчині, можна отримувати дешеві мінерально-органічні структури, що так необхідні для розвитку сільського господарства України та збільшення врожайності вцілому. Having the best content huminomisnyh components and ammonium sulfate in the initial solution, you can get cheap mineral and organic structures that are essential to the development of agriculture and increase productivity Ukraine as a whole.
Keywords: мінерально-органічні речовини; соняшниковий попіл; гуміномісні компоненти; mineral and organic matter; Sunflower ashes; huminomisni components; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв