Підтримка механізму транзакцій програмною платформою Spring - Олійник, Ганна Вікторівна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2016)
Для більшості сучасних корпоративних інформаційних системхарактерними особливостями є реалізація складних бізнес-процесів звизначеною логікою послідовності виконання операцій. При створені такої системи існує проблема забезпечення їїконсистентного стану у будь-яких проміжок часу та підтримка одночасноїроботи усіх її користувачів на належному рівні, що особливо стає актуальнимпри створенні web-орієнтованих інформаційних систем. For most modern corporate information systemscharacteristic features is the implementation of complex business processes withdetermined logic sequence of operations. When you create such a system there is a problem of ensuring its consistent state at any time and support the simultaneous work of all its users at the appropriate level, which is especially relevant when creating web-oriented information systems.
Keywords: система; бізнес-процеси; операція; управління; system; business processes; operation; management; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки