Використання аналітичної матричної моделі в системі менеджменту витрат виробництва - Скригун, Наталія Петрівна (My University, 2007)
Розглянуто методику матричного аналізу витрат виробництва як складової управління витратами. Показано, що матричні моделі є схематичним відображенням економічного явища чи процесу, дозволяючи в найбільш компактній формі представити взаємозв’язок витрат і результатів виробництва. Methodology of matrix analysis of production charges is considered as a constituent of management charges. It is shown that matrix models are the schematic reflection of the economic phenomenon or process, allowing in the most compact form to present intercommunication of charges and results of production.
Keywords: витрати виробництва; управління витратами; аналіз; production costs; cost management; analysis; кафедра маркетингу