Емоційний дизайн як ефективний інструмент сучасного маркетингу - Восколович, Людмила Володимирівна (My University, 2014)
На сьогоднішній день актуальним напрямком в дизайні є так званий «емоційний дизайн», який здатен створювати продукти, які покликані робити споживача щасливим і водночас створювати унікальну конкурентну перевагу за часто за рахунок зниження витрат.
Keywords: емоційний дизайн; сучасний маркетинг; эмоциональный дизайн; современный маркетинг; emotional design; modern marketing