Теличкун, Володимир ІвановичТеличкун, Юлія СтаніславівнаДесик, Микола ГригоровичГубеня, Олексій ОлександровичКравченко, Олександр Іванович2014-11-072014-11-072014Шляхи підвищення ефективності використання енергетичних та матеріальних ресурсів в хлібопекарській промисловості / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. О. Губеня та ін. // Ресурсо та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 9 вер. 2014 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 135-136.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18086Запропонована інноваційна технологія та обладнання знизили матеріальні та енергетичні витрати виробництва хліба, значного скоротили тривалість виробничих процесів зі збереженням якості готової продукції.тістообладнанняенергетичні витратитестооборудованиеэнергетические затратыdoughequipmentenergy costsкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвШляхи підвищення ефективності використання енергетичних та матеріальних ресурсів в хлібопекарській промисловості