Сучасні тенденції розвитку молочної промисловості України - Михалевич, Артур Петрович (My University, 2017)
Молочна промисловість завжди займала провідне місце в харчовій промисловості України. Доступність харчових продуктів, їх якість та екологічність впливають на рівень продовольчої безпеки держави, виступають індикаторами її соціальної стабільності.The dairy industry has always occupied a leading position in the food industry of Ukraine. Accessibility of food products, their quality and environmental friendliness affects the level of food security of the state, serve as indicators of its social stability.
Keywords: сучасні тенденції; розвитку молочної промисловості; кафедра технології молока і молочних продуктів; modern tendencies; кафедра економіки і права