Михалевич, Артур Петрович2019-05-272019-05-272017Михалевич, А. Сучасні тенденції розвитку молочної промисловості України / А.П. Михалевич // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : Матеріали 6-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 листопада 2017 року, м. Київ, 2017. – С. 45-46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29364Молочна промисловість завжди займала провідне місце в харчовій промисловості України. Доступність харчових продуктів, їх якість та екологічність впливають на рівень продовольчої безпеки держави, виступають індикаторами її соціальної стабільності.The dairy industry has always occupied a leading position in the food industry of Ukraine. Accessibility of food products, their quality and environmental friendliness affects the level of food security of the state, serve as indicators of its social stability.uk-UKсучасні тенденціїрозвитку молочної промисловостікафедра технології молока і молочних продуктівmodern tendenciesкафедра економіки і праваСучасні тенденції розвитку молочної промисловості УкраїниThesis