Використання результатів аналізу в управлінні дебіторською заборгованістю підприємства - Дем'яненко, Світлана Сергіївна (My University, 2014)
Процес управління діяльністю підприємства потребує достовірної інформації щодо його фінансового стану, зокрема величини та структури дебіторської заборгованості, законності та обґрунтованості господарських операцій, в результаті яких вона виникла. The process of business management requires reliable information on its financial condition, including the size and structure of receivables, legality and validity of business operations, in which it arose.
Keywords: аналіз; дебіторська заборгованість; підприємство; analysis; receivables; enterprise