Показники якості кексів антианемічного спрямування - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Кравченко, Оксана Валеріївна (My University, 2015)
Метою роботи було дослідження органолептичних і фізико- хімічних показників якості кексів антианемічного спрямування з використанням дієтичної добавки «Редгем». The aim was to study the organoleptic and physico-chemical parameters of quality cakes antianemicheskogo direction using dietary supplements "Redhem."
Keywords: кекси; продукти харчування; якість; cupcakes; food; quality; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи