Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаГавриш, Андрій ВолодимировичКравченко, Оксана Валеріївна2016-03-292016-03-292015Нєміріч, О. В. Показники якості кексів антианемічного спрямування / О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, О. В. Кравченко // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 194-195.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22623Метою роботи було дослідження органолептичних і фізико- хімічних показників якості кексів антианемічного спрямування з використанням дієтичної добавки «Редгем». The aim was to study the organoleptic and physico-chemical parameters of quality cakes antianemicheskogo direction using dietary supplements "Redhem."uk-UKкексипродукти харчуванняякістьcupcakesfoodqualityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиПоказники якості кексів антианемічного спрямуванняOther