Дорохович, Вікторія ВіталіївнаГрицевіч, Марія Юріївна2020-05-202020-05-202018Дорохович, В. В. Інноваційна технологія низькобілкового печива для хворих на фенілкетонурію / В. В. Дорохович, М. Ю. Грицевіч // Здобутки та перспективи кондитерської галузі : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 13 вересня 2018 р., м. Київ. - Київ, 2018. – С. 94-96.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31077Наведено результати визначення структурних показників тіста, фізико-хімічних показників низькобілкового печива, розрахунку кількості фенілаланіну. The results of the determination of dough structural indicators and physico-chemical indicators of low-protein cookies are given, amount of phenylalanine is calculated.otherфенілкетонуріяфенілаланінструктурні показники тістанизькобілкове печивоphenylketonuriaphenylalaninedough structural indicatorslow-protein cookiesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівІнноваційна технологія низькобілкового печива для хворих на фенілкетонуріюThesis