Інноваційна технологія низькобілкового печива для хворих на фенілкетонурію - Дорохович, Вікторія Віталіївна; Грицевіч, Марія Юріївна (My University, 2018)
Наведено результати визначення структурних показників тіста, фізико-хімічних показників низькобілкового печива, розрахунку кількості фенілаланіну. The results of the determination of dough structural indicators and physico-chemical indicators of low-protein cookies are given, amount of phenylalanine is calculated.
Keywords: фенілкетонурія; фенілаланін; структурні показники тіста; низькобілкове печиво; phenylketonuria; phenylalanine; dough structural indicators; low-protein cookies; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів