Прибильський, Віталій ЛеонідовичВітряк, Оксана ПавлівнаДомарецький, Віталій Афанасійович2012-12-272012-12-272000Патент 36850 A Україна, МПК A23L2/84 Композиція інгредієнтів до безалкогольного напою бродіння «Віталон» / Прибильський В. Л., Вітряк О. П., Домарецький В. А. ; власник Український державний університет харчових технологій. - № 2000020858 ; заявл. 16.02.2000 ; опубл. 16.04.2001, Бюл. № 3.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5103Композиція інгредієнтів до безалкогольного напою бродіння, яка містить цукор, воду та закваску, яка відрізняється тим, що вона додатково містить чай, а як закваску використовують чисті культури консорціуму мікроорганізмів Medusomycesgisevii V, відрізняється тим, що вона додатково містить пряно-ароматичні та/або лікарські рослини у кількості 0,05 - 10 г/л. Composition of the ingredients in the soft drink fermentation, which contains sugar, water and ferment, characterized in that it further comprises a tea and used as a starter pure cultures of microorganisms consortium Medusomycesgisevii V, characterized in that it further comprises an aromatic and / or medicinal plants in the amount of 0.05 - 10 g / l.otherбезалкогольний напійsoft drinkзакваскачиста культура консорціумуleavenpure culture consortiumкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваКомпозиція інгредієнтів до безалкогольного напою бродіння «Віталон» (Патент на винахід № 36850 A)Other