Радченко, Іван ОлександровичСилка, Ірина МиколаївнаМатиящук, Олена Володимирівна2024-11-112024-11-112024Радченко, І. О. Розроблення системи управління безпечністю на основі принципів НАССР виробництва начинок фруктових для кондитерських виробів / І. О. Радченко, І. М. Силка, О. В. Матиящук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених,аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч.3. – С. 378https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45610Дослідження проводилися згідно основних принципів НАССР для комплексного аналізу та контролю над ризиками у виробництві фруктових начинок. Застосовувалися методи аналізу небезпечних чинників, ідентифікації критичних точок та встановлення контрольних заходів.Research was conducted according to the basic principles of HACCP for comprehensive analysis and control over risks in the production of fruit fillings. Methods of analysis of dangerous factors, identification of critical points and establishment of control measures were used.ukбезпека продукціїякістьконтрольні точкифруктова начинкаproduct safetyqualitycontrol pointsfruit fillingкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозроблення системи управління безпечністю на основі принципів НАССР виробництва начинок фруктових для кондитерських виробівThesishttps://orcid.org/0000-0002-2867-7414https://orcid.org/0009-0002-3477-3186