Антоненко, Артем ВасильовичСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2021-12-092021-12-092021Антоненко, А. В. Кейтеринг – запорука успішного розвитку ресторанного бізнесу / А. В. Антоненко, Н. М. Стукальська // Україна у світових глобалізаційних процесах: культура, економіка, суспільство : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 24–25 берез., 2021 р. – Київ : Вид. центр КНУКіМ, 2021. – С.143–146.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36779Якщо ще недавно в Україні про кейтеринг було відомо лише вузькому колу професіоналів, то сьогодні український ринок кейтерингу сформований і широко розвинений. Водночас недостатньо розробленими залишаються проблеми класифікації послуг кейтерингу, знання якої є важливою умовою ефективного управління процесом створення і надання зазначених послуг, що, безумовно, позначається на якості управління кейтерингом і зумовлює актуальність проведеного дослідження.otherкейтерингтранспортний кейтерингресторанний бізнеспроцес обслуговуванняcateringtransport cateringservice processrestaurant businessкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїКейтеринг – запорука успішного розвитку ресторанного бізнесуThesis