Головата, Катерина ЮріївнаМедвідь, Ірина МиколаївнаДоценко, Віктор Федорович2019-06-032019-06-032019Головата, К. Організація «Стежки здоров’я» при закладах готельного господарства / К. Головата, І. Медвідь, В. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 3. – С. 297.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29412Розглянуто доцільність впровадження «Стежки здоров’я» при організації благоустрою території спортивно-оздоровчих та курортних закладів готельного господарства. The expediency of the implementation of the "Healthy Tracks" in the organization of the improvement of the territory of the sports and recreation and resort facilities of the hotel industry is considered.uk-UKготельне господарстворухова активністьстежка здоров’яhotel industrymotor activityhealth trailкафедра готельно-ресторанної справиОрганізація «Стежки здоров'я» при закладах готельного господарстваArticle