Труш, Юлія Леонідівна2014-04-072014-04-072012Труш, Ю. Л. Організаційно-економічні засади управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Труш Юлія Леонідівна ; НУХТ. - К., 2012. - 20 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13753Дисертацію присвячено розробці теоретичних, методичних, організаційних і економічно-практичних засад управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі міста Києва. The thesis is devoted to the development of theoretical, methodological, organizational, and economically practical principles of product quality management in the baking industry enterprises in the city of Kyiv.якістьуправління якістюсистема управління якістювдосконаленняоцінкаефективністьпідприємствохлібопекарська галузьqualityquality managementquality management systemimprovementassessmentefficiencyenterprisebaking industryкафедра економіки і праваОрганізаційно-економічні засади управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі