Труш, Юлія Леонідівна2016-06-162016-06-162016Труш, Ю. Л. Система управління безпечністю харчових продуктів / Ю. Л. Труш // International Scientific-Practical Conference Modern Transformation of Economics and Management in the Era of Globalization: Conference Proceedings, January 29. - Klaipeda: Baltija Publishing, 2016. – Р. 150-152.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23576Система управління якістю продукції підприємств є одним із основних важелів забезпечення ефективного управління якістю. З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальними залишаються питання, пов’язані з їх аналізом. The quality management system of production enterprises is one of the main instruments ensuring effective quality management. With the development of economic relations, in our opinion, are relevant issues related to their analysis.uk-UKкафедра економіки і правасистемауправлінняякістьбезпечністьsystemmanagementqualitysafetyСистема управління безпечністю харчових продуктівThesis