Система управління безпечністю харчових продуктів - Труш, Юлія Леонідівна (My University, 2016)
Система управління якістю продукції підприємств є одним із основних важелів забезпечення ефективного управління якістю. З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальними залишаються питання, пов’язані з їх аналізом. The quality management system of production enterprises is one of the main instruments ensuring effective quality management. With the development of economic relations, in our opinion, are relevant issues related to their analysis.
Keywords: кафедра економіки і права; система; управління; якість; безпечність; system; management; quality; safety