Не так вже все й погано - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна (My University, 2008)
Висвітлені питання підготовки спеціалістів у вузах, проблем проходження студентами практики на підприємствах, рівня підготовки викладачів та можливості їх стажування на підприємствах та за кордоном за підтримки держави. The questions of training in high schools, problems passing students practice in enterprises, the level of teacher training and opportunities for internships in factories and abroad with state support.
Keywords: освіта; вуз; спеціаліст; стажування; практика; education; high school; professional; training; practice; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів