Особливості технічних рішень при встановленні нестандартного технологічного обладнання у приміщеннях консервних виробництв - Лукіянік, Олександра Валентинівна; Сірик, Аліна Олегівна (My University, 2020)
Проведено узагальнення вимог до встановлення та подальшого обслуговування нестандартного обладнання на підприємствах плодоовочевої консервної промисловості за умови необхідності оновлення, вдосконалення або реконструкції діючих технологічних процесів. The generalization of requirements to the installation and further maintenance of non-standard equipment at the enterprises of the fruit and vegetable canning industry is provided, provided that it is necessary to update, improve or reconstruct the existing technological processes.
Keywords: консервна промисловість; обладнання; безпечність; canning industry; equipment; safety; кафедра екології та екоменеджменту