Аналітичний розв'язок неоднорідного рівняння теплопровідності для однієї одновимірної області з однорідними граничними умовами другого роду та однорідною початковою умовою - Погорілий, Тарас Михайлович (My University, 2014)
На основі знайденого розв'язку можна знайти аналітичний розв'язок нестаціонарної задачі теплопровідності для однієї одновимірної області з неоднорідними граничними умовами другого роду та неоднорідною початковою умовою. On the basis of the found solution can be found analytical solution of nontionary heat conduction problem for a one-dimensional domain with mixed boundary conditions of the second kind, and homogeneous initial conditions.
Keywords: теплопровідність; рекристалізація; математичне моделювання; thermal conductivity; recrystallization; mathematical modeling; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування