Пащенко, Богдан СергійовичЛитвиненко, Олександр АнатолійовичСухенко, Юрій ГригоровичПашечко, Михайло Іванович2024-04-012024-04-012019Інтенсифікація приготування харчових емульсій в кавітаційних апаратах / Б. C. Пащенко, О. А. Литвиненко, Ю. Г. Сухенко, М. І. Пашечко // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 17 квітня-18 квітня 2019 р., м. Київ. – Київ : РВВ НУБіП України, 2019. – С. 181-182https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42478У матеріалі експериментально доведено доцільність використання оброблення емульсій у багатоступеневому кавітаційному апараті для досягнення високого технологічного результату без використання циркуляційної схеми оброблення.The article experimentally proves the expediency of using emulsion processing in a multistage cavitation apparatus to achieve a high technological result without using a circulation processing scheme.ukкафедра експертизи харчових продуктівкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвdepartment of foodstuff expertiseінтенсифікаціяхарчові емульсіїкавітаційні апаратиintensificationfood emulsionscavitation devicesІнтенсифікація приготування харчових емульсій в кавітаційних апаратахAbstracthttps://orcid.org/0000-0002-9623-9061https://orcid.org/0000-0001-8975-2265https://orcid.org/0000-0002-1964-7467