Дробот, Віра ІванівнаТесля, Ольга Дмитрівна2012-06-132012-06-132009Дробот, В. І. Якість вітчизняних хлібопекарських дріжджів / В. І. Дробот, О. Д. Тесля // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. - 2009. - Вип. 36, Т. 1. - С. 111-114.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1414Вивчено якість хлібопекарських дріжджів різних торгових марок, їх технологічну ефективність у різних способах приготування тіста.Studied the quality of bakery yeast various trade marks, their technological efficiency in various ways of preparation of the test.uk-UKдріжджідрожжиyeastтехнологіямікробіологіябродінняхлібtechnologymicrobiologyfermentationbreadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЯкість вітчизняних хлібопекарських дріжджів