Пасічний, Василь МиколайовичМаринін, Андрій ІвановичХрапачов, Олег Вікторович2024-08-052024-08-052021Пасічний, В. М. Пастеризація як спосіб подовження терміну зберігання ковбасних виробів вареної групи / В. М. Пасічний, А. І. Маринін, О. В. Храпачов // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 9-10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 258-260https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44282Проведено аніліз джерел та математичні розрахунки, що дозволяють визначити критичні фактори, що впливають на збереження ковбас вареної групи.An analysis of sources and mathematical calculations were carried out, which allow to determine the critical factors affecting the preservation of sausages of the cooked group.ukпастеризаціяварені ковбасиpasteurizationcooked sausagesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПастеризація як спосіб подовження терміну зберігання ковбасних виробів вареної групиThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/0000- 0001-6692-7472