Купневич, Марина Василівна2014-11-252014-11-252014Купневич, М. В. Впровадження нових видів енергії у готельно-ресторанному господарстві / М. В. Купневич // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 574-575.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18646Інноваційні технології - радикально нові чи вдосконалені технології, які істотно поліпшують умови виробництва або самі є товаром. Зазвичай мають знижену капіталомісткість, характеризуються більшою екологічністю й меншими енергопотребами. Innovative technologies - radically new or improved technologies that significantly improve the conditions of production themselves or commodity. Usually have reduced capital intensity, low emissions and are more less energy consumption.otherготельно-ресторанне господарствоінноваційні технологіїенергіяhotel and restaurant managementinnovative technologyenergyВпровадження нових видів енергії у готельно-ресторанному господарствіOther