Шпачук, Людмила ВолодимирівнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2013-04-122013-04-122012Шпачук, Л. В. Дослідження показників активності води у згущеному вареному молоці з глюкозно-фруктозними сиропами / Л. В. Шпачук, Т. Г. Осьмак // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 22—23 березня 2012 р. - К : НУХТ, 2012. - С. 56.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7460Наведені дані, щодо впливу активності води на якість готового продукту. Досліджено вплив глюкозно-фруктозних сиропів на зміну показників активності води. The data concerning the influence of water activity on the quality of the finished product. Influence of Glucose-fructose syrups to change parameters of water activityotherмолоко згущене варене (термічно оброблене)boiled condensed milk (heat treated)глюкозно-фруктозні сиропиglucose-fructose syrupактивність водиwater activityкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження показників активності води у згущеному вареному молоці з глюкозно-фруктозними сиропамиThesis