Ришканич, Роман ОлександровичШтельмах, Валерія Леонідівна2019-05-272019-05-272019Ришканич, В. Л. Дослідження функціонально-технологічних властивостей фаршів сальтисонів / Р. О. Ришканич, В. Л. Штельмах // Інноваційні технології м’ясного та олійно-жирового виробництва : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 18-19 квітня. – Київ : ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького, 2019 – С. 31-32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29365На сьогоднішній день великою популярністю у споживачів користуються доведені до кулінарної готовності для вживання м’ясопродукти, оскільки їх легко використовувати, вони дозволяють економити час і повністю вживаються в їжу. В першу чергу це ковбасні вироби, зокрема сальтисони. Сальтисон – це виріб в оболонці або без неї, виготовлений з подрібненої м’ясної сировини, багатої колагеном. To date, consumers are very popular with the culinary readiness to eat meat products, because they are easy to use, they save time and are fully consumed in food. First of all, these are sausage wares, in particular salutisons. Saltsison is a product in the shell or without it, made from chopped meat raw materials rich in collagen.uk-UKсоєве борошносальтисонирослинна сировинаsoy floursaltisonsvegetable raw materialsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження функціонально-технологічних властивостей фаршів сальтисонівThesis