Горбач, О. М.Десик, Микола Григорович2014-10-202014-10-202013Горбач, О. М. Шляхи інтенсифікації вологовіддачі та зниження енерговитрат під час охолодження сухарних виробів / О. М. Горбач, М. Г. Десик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 79 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – Ч. 2. – С. 76-77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17429Використання вакуумного охолодження сухарних виробів дозволяє знизити затрати енергії до 16 % і на 25 % скоротити тривалість процесу випікання-сушіння та охолодження виробів. The use of vacuum cooling rusks products can reduce energy costs up to 16% and 25% reduction in the duration of the baking, drying and cooling products.охолодженняенерговитратисухарні виробивакуумохлаждениеэнергозатратысухарные изделиявакуумcoolingpower inputsrusksvacuumкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвШляхи інтенсифікації вологовіддачі та зниження енерговитрат під час охолодження сухарних виробів