Передові технології - запорука ефективного виробництва бурякового цукру в Україні - Хомічак, Любомир Михайлович; Василенко, Сергій Михайлович (My University, 2010)
Розглянуто основні напрями підвищення ефективності виробництва в Україні цукру з буряків. Показано, що в разі розумного поєднання ринкових можливостей з потенціалом науки та виробництва, можна відродити один з найпотужніших складових аграрного сектора економіки України – бурякоцукровий комплекс. The main directions of improving efficiency in Ukraine sugar beets. It is shown that if a reasonable combination of market opportunities with the potential of science and industry can revive one of the largest components of the agricultural sector of Ukraine - complex sugar beet.
Keywords: цукрові буряки; насінництво; технологія цукру; теплоенергетика; sugar beets; seed; sugar technology; combined heat and power; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки