Державне регулювання підприємництва і державне підприємництво: спільне та відмінне - Біла, Ірина Сергіївна; Петришина, Наталія Валеріївна (My University, 2011)
У статті з’ясовані сутність та ознаки державного регулювання підприємництва і державного підприємництва в сучасних умовах. На цій основі виділено спільні та відмінні риси вищезазначених понять. The article shows the essence and features of the state regulation of entrepreneurship as well as state entrepreneurship under current conditions. Basing on this, similarities and differences of the above mentioned notions are determined.
Keywords: державне підприємництво; держава; державне регулювання підприємництва; government regulation of business; government business; government; кафедра економічної теорії