Боднарчук, Оксана ВасилівнаШульга, Наталія МихайлівнаКігель, Наталя Федорівна2015-03-192015-03-192004Боднарчук, О. В. Деякі аспекти технології бактеріальних препаратів прямого внесення для виробництва сирів швейцарської групи / О. В. Боднарчук, Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С. З. Гжицького. – 2004. – Т. 6., № 2. – С. 190–194.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19753Наведені дані про виробництво сирів швейцарської групи з використанням бактеріальних препаратів прямого внесення. Information is resulted about the production of cheeses of swiss group with the use of bacterial preparations of the direct bringingтехнологічні факториtechnological factorsбактеріальні препаратиbacterial preparationsякістьqualityтвердий сирhard cheeseкафедра біотехнології і мікробіологіїДеякі аспекти технології бактеріальних препаратів прямого внесення для виробництва сирів швейцарської групиArticle