Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор Миколайович2021-12-092021-12-092021Нєміріч, О. В. Обґрунтування складу вершкового пастоподібного продукту з використанням стабілізованої емульгуючим комплексом харчової емульсії / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко // Наукові праці НУХТ. – 2021. – Т. 27, № 4. – С. 179–186.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36769У статті науково обґрунтовано склад продукту по типу вершкового сиру з використанням дрібнодисперсної харчової емульсії на основі купажованої олії, стабілізованої емульгуючим комплексом, що складається з олеофільного та гідрофільного емульгаторів і сушеної харчової продукції — порошку зі шпинату.otherхарчова емульсіякупажована оліяпорошок зі шпинатусушена харчова продукціявершковий сирfood emulsiondried food productsspinach powdercream cheeseblended oilкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОбґрунтування складу вершкового пастоподібного продукту з використанням стабілізованої емульгуючим комплексом харчової емульсіїArticle