Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаЛініченко, Андрій Олегович2024-06-102024-06-102024Гащук, О. Дослідження біологічної цінності реструктурованих шинкових консервів / О. Гащук, О. Москалюк, А. Лініченко // Topical aspects of modern scientific research : proceedings of the 9th International scientific and practical conference, 16–18 May 2024. – Tokyo, Japan : CPN Publishing Group, 2024. – Pp. 273–281.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43393М'ясна промисловість все більше випускає продукти, що імітують цільном’язову продукцію, що досягається максимального ефекту зв’язування шматкової сировини у суцільний моноліт, за рахунок варіювання вмісту шматкової та тонкоподрібненої м’ясної сировини, а також колагенвмісної сировини: курячої шкурки і тваринних білків ScanProThe meat industry is increasingly producing products imitating whole-muscle products, which achieves the maximum effect of binding lumpy raw materials into a solid monolith, due to varying the content of lumpy and finely chopped meat raw materials, as well as collagen-containing raw materials: chicken skin and animal ScanPro proteinsukреструктуровані шинкові консервим’ясо птицікуряча шкіркатваринні білкибіологічна цінністьrestructured canned hampoultrychicken skinScanPro animal proteinsbiological valueкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження біологічної цінності реструктурованих шинкових консервівThesishttps://orcid.org/0000-0001-7090-6834https://orcid.org/0000-0003-2726-5271