Дослідження біологічної цінності реструктурованих шинкових консервів - Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Лініченко, Андрій Олегович (My University, 2024)
М'ясна промисловість все більше випускає продукти, що імітують цільном’язову продукцію, що досягається максимального ефекту зв’язування шматкової сировини у суцільний моноліт, за рахунок варіювання вмісту шматкової та тонкоподрібненої м’ясної сировини, а також колагенвмісної сировини: курячої шкурки і тваринних білків ScanPro

The meat industry is increasingly producing products imitating whole-muscle products, which achieves the maximum effect of binding lumpy raw materials into a solid monolith, due to varying the content of lumpy and finely chopped meat raw materials, as well as collagen-containing raw materials: chicken skin and animal ScanPro proteins
Keywords: реструктуровані шинкові консерви; м’ясо птиці; куряча шкірка; тваринні білки; біологічна цінність; restructured canned ham; poultry; chicken skin; ScanPro animal proteins; biological value; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів