Еволюція функціональності операційної системи iOS: ключові інновації та вплив на користувацький досвід - Вдовенко, Дмитрій Олександрович; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2024)
З кожним новим оновленням iOS Apple не лише покращує продуктивність системи, але й активно відповідає на виклики часу, інтегруючи новітні технології, такі як штучний інтелект та доповнену реальність, що відкривають нові можливості для користувачів та розробників додатків.

Abstract. With each new iOS update, Apple not only improves system performance, but also actively responds to the challenges of the times by integrating the latest technologies, such as artificial intelligence and augmented reality, which open up new opportunities for users and application developers.
Keywords: Операційна система; iOS; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; Operating system