Релігія, теологія та філософія: точки перетину - Панченко, Олександра Павлівна; Михалевич, Артур Петрович; Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Кітов, Микола Григорович (My University, 2019)
Релігія, теологія і філософія спрямовані на різні аспекти сутності буття. Лише на рівні їх самоусвідомлення релігія і теологія досягають наукової форми свого прояву.
Keywords: релігія; теологія; філософія; точки перетину; феномен; традиції; religion; theology; philosophy; traditions; points of intersection; phenomen; кафедра гуманітарних дисциплін