Остапенко, Валентина ВасилівнаПрибильський, Віталій ЛеонідовичРоманова, Зоряна МиколаївнаМірошник, Володимир Олександрович2012-12-252012-12-252007Нові препарати у виробництві бутильованих вод / В. В. Остапенко, В. Л. Прибильський, З. М. Романова, В. О. Мірошник // Харчова і переробна промисловість. - 2007. - № 12. - С. 23-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5028Мета роботи – дослідження та вибір найбільш ефективного способу знезараження питної води та вдосконалення технології її приготування для бутильованих питних вод з метою забезпечення мікробіологічної стійкості. Застосування нових препаратів у виробництві бутильованих вод дає змогу вдвічі зменшити концентрацію робочого розчину дезінфікуючого засобу, подовжити біологічну стійкість готової продукції.Purpose - research and choose the most effective way to disinfect drinking water and improving the technology of its preparation for bottled drinking water to ensure microbiological stability. The use of new drugs in the production of bottled water you can halve the concentration of working solution of sanitizer, extend the biological stability of the finished product.otherбутильована питна водадезінфікуючі препаратимікробіологічна стійкістьbottled drinking waterdisinfectantsmicrobiological stabilityкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра технології цукру і підготовки водиНові препарати у виробництві бутильованих водArticle