Бахмач, Володимир ОлександровичМанк, Валерій ВеніаміновичКір’янова, Ганна АнатоліївнаКорецька, Ірина Львівна2012-09-132012-09-132012Бахмач, В. О. Використання камеді у виробництві низькожирних майонезів / В. О. Бахмач, В. В. Манк, Г. А. Кір’янова, І. Л. Корецька // Актуальні проблеми харчування : технологія та обладнання, організація і економіка : Міжнародна науково-технічна конф., 11-12 вересня 2003 р. : тези доп. – 2003. – С. 127-128.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2556Досліджено ефективність використання деяких полісахаридів у виробництві низькожирних майонезів The efficiency of the use of some polysaccharides in manufacturing mayonnaiseuk-UKполісахаридиструктурастабілізаціямайонезhydrocolloidsstructure stabilizationmayonnaiseкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання камеді у виробництві низькожирних майонезівArticle