Горбач (Морозюк), Анна ВалентинівнаАндрусіник, Анастасія ВасилівнаШутюк, Віталій Володимирович2020-04-062020-04-062020Морозюк, А. В. Дослідження втрат бентоніну під час концентруванні соку столового буряка / А. В. Морозюк, В. В. Андрусіник, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 210.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30986столового буряка. Встановлено, що на втрату бентоніту під час випарювання соку столового буряку значно впливає час концентрування, а при підвищені температури теплового оброблення спостерігалося збільшення масової частки редукуючих цукрів без зміни загальних. The paper deals with the issue of bentonine losses during the concentration of table beet juice. It was found that the concentration of bentonite during the evaporation of table beet juice was significantly influenced by the concentration time, and at an increase in heat treatment temperature an increase in the mass fraction of reducing sugars was observed without changing the total.столовий буряксікбентанінtable beetjuicebentanineкафедра технології консервуванняДослідження втрат бентоніну під час концентруванні соку столового бурякаThesis