Strashynskyi, IgorMarynin, AndriyShkirdov, Dmytro2023-02-072023-02-072021Strashynskyi, I. Useage of alternative sources of protein in meat production / I. Strashynskyi, A. Marynin, D. Shkirdov // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р.,м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 280https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39008Today in the world there is a shortage of dietary protein of animal origin and at the same time the irrational use of by-products of the meat processing industry. In the production of meat products, the lack of animal protein is mainly compensated by protein of plant origin.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівalternative sources of proteinmat productionby-products of the meat processing industryUseage of alternative sources of protein in meat productionThesis