Давиденко, Т. С.Лазоренко, Наталія Петрівна2014-11-262014-11-262014Давиденко, Т. С. Використання кунжутного борошна при виробництві французького печива-безе макаронс / Т. С. Давиденко, Н. П. Лазоренко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 597.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18693Макаронс (les macarons) - це французький кондитерський виріб, виготовлений із яєчних білків, цукрової пудри, мигдального борошна та харчових барвників. Зазвичай їх виготовляють у вигляді круглого печива, скріпленого між собою різноманітною начинкою. Makarons (les macarons) - this French confection made with egg whites, icing sugar, almond flour and food coloring. They are usually made in the form of round cookies, stitched together various fillings.otherмакаронскондитерські виробикунжутне борошноmakaronssesame flourconfectioneryкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуВикористання кунжутного борошна при виробництві французького печива-безе макаронсOther