Аналіз типографського оформлення різних пакувань - Бабанова, Олена Ігорівна; Рущак, Анна Сергіївна (My University, 2025)
Працюючи над упаковкою, дизайнерові необхідно постійно відстежувати зміни в естетичних, функціональних і технологічних вимогах, які сьогодні висуваються суспільством, ринком та виробництвом.

Working on the packaging, the designer needs to constantly monitor changes in the aesthetic, functional and technological requirements that are today put forward by society, market and production.
Keywords: пакування; типографське оформлення; дизайнер; packaging; typographic design; designer; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв