Карабець, Юлія ВолодимирівнаШаран, Лариса ОлександрівнаШаран, Андрій ВасильовичДорошенко, Віктор Олександрович2018-05-112018-05-112017Патент на корисну модель № 122106, МПК A21D 13/04. Хліб пшеничний / Карабець Ю., Шаран Л., Дорошенко В., Шаран А. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201706800 ; заяв. 30.06.17 ; опубл. 26.12.2017 ; Бюл. № 24 2017.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27341Хліб пшеничний, який відрізняється тим, що в рецептурному складі частково замінений основний інгредієнт борошно пшеничне на борошно зародку кукурудзи. Wheat bread, which is characterized by the partial replacement of the main ingredient of wheat flour in corn germ flour in the recipe composition.uk-UKборошно зародку кукурудзицеліакіябезглютеновий хлібflour embryo of cornceliac diseasegluten-free semifinished bredкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології зберігання і переробки зернаХліб пшеничний (Деклараційний патент на корисну модель № 122106)Other