Застосування послуги оксігіпертермії як інновації в готельному бізнесі - Голобородько, Олександр Олександрович; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2020)
Доведено позитивний вплив на економічний результат діяльності готелю від застосування оксігіпертермії як додаткової готельної послуги.
Keywords: оксігіпертермія; готельні послуги; oxyhyperthermia; кафедра готельно-ресторанної справи