Лихолат, ОксанаГрек, Олена Вікторівна2014-07-172014-07-172014Лихолат, О. Використання добавки Promilk в технології кисломолочних напоїв / Оксана Лихолат, Олена Грек // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 475-476.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16202Повне використання сироватки - один з важливих факторів збільшення обсягів виробництва товарної продукції, що містить близько 50% сухих речовин молока. Доцільно вдосконалювати існуючі технології та розробляти нові продукти на основі суміші сироватки та знежиреного молока. Full use of serum - an important factor in increasing the volume of commercial production, which contains about 50% milk solids. It is advisable to improve existing technologies and develop new products based on a mixture of whey and skim milk.uk-UKPromilkкисломолочні напоїбіологічна цінністьсироваткаserumbiological valuemilk drinksкафедра технології молока і молочних продуктівВикористання добавки Promilk в технології кисломолочних напоївOther