Пасічний, Василь МиколайовичЗадорожній, В'ячеслав ВікторовичГередчук, Аліна Михайлівна2013-10-222013-10-222013Пасічний, В. М. Удосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировини / В. М. Пасічний, В. В. Задорожній, А. М. Гередчук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10554Подано інформацію про нові напівфабрикати кулінарні на основі мяса птиці та каротиновмісної сировини. Presented information about new half-finished item meat from poultry and materials containing keratin.otherкаротиновмісна сировинам'ясо птицінапівфабрикатиraw material that contains carotenepoultry meatsemi-finished productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технологій напівфабрикатів кулінарних на основі м'яса птиці та каротиновмісної сировиниArticle