Передумови повоєнного відновлення інвестиційного потенціалу підприємств харчової промисловості - Гривківська, Оксана Василівна (My University, 2023)
Розкрито досвід післявоєнного відновлення всіх успішних країн: Німеччини, Японії, Південної Кореї. Проілюстровано частку промислових підприємств, які працюють на повну потужність. Обгрунтовано переваги відновлення підприємств харчової промисловості та галузі в цілому, як однієї з найоптимістичніших у національній економіці. Акцентовано увагу на логістичних проблемах експорту продукції харчових підприємств. The post-war recovery experience of all successful countries: Germany, Japan, and South Korea is disclosed. The share of industrial enterprises operating at full capacity is illustrated. The benefits of the restoration of food industry enterprises and the industry as a whole, as one of the most optimistic in the national economy, are substantiated. Attention is focused on logistical problems of exporting products of food enterprises.
Keywords: кафедра економіки і права; харчова промисловість; харчова переробка; країни; відновлення; підприємства; галузь; food industry; food processing; countries; recovery; enterprises; industry