Гривківська, Оксана Василівна2023-06-302023-06-302023Гривківська, О. В. Передумови повоєнного відновлення інвестиційного потенціалу підприємств харчової промисловості / О. В. Гривківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч 3. – С. 49https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40962Розкрито досвід післявоєнного відновлення всіх успішних країн: Німеччини, Японії, Південної Кореї. Проілюстровано частку промислових підприємств, які працюють на повну потужність. Обгрунтовано переваги відновлення підприємств харчової промисловості та галузі в цілому, як однієї з найоптимістичніших у національній економіці. Акцентовано увагу на логістичних проблемах експорту продукції харчових підприємств. The post-war recovery experience of all successful countries: Germany, Japan, and South Korea is disclosed. The share of industrial enterprises operating at full capacity is illustrated. The benefits of the restoration of food industry enterprises and the industry as a whole, as one of the most optimistic in the national economy, are substantiated. Attention is focused on logistical problems of exporting products of food enterprises.otherкафедра економіки і правахарчова промисловістьхарчова переробкакраїнивідновленняпідприємствагалузьfood industryfood processingcountriesrecoveryenterprisesindustryПередумови повоєнного відновлення інвестиційного потенціалу підприємств харчової промисловостіThesis