Клименко, Анатолій ВасильовичАннєнкова, Надія Борисівна2015-05-252015-05-252015Клименко, А. В. Дослідження якості ікри лососевої / А. В. Клименко, Н. Б. Аннєнкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 81 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 80.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20722Встановлено якість відібраних на ринку зразків лососевої ікри. Відзначено кращі торгові марки. Selected samples of eggs on the market. Established quality samples of salmon caviar. It marked the best brands.uk-UKікра лососевапоказники якостіcaviar salmonquality indicatorsкафедра експертизи харчових продуктівДослідження якості ікри лососевоїThesis